Ice Cream Solar Cart – Isvogn

52,499.00 DKK inkl moms

Leasing ned til 32kr pr dag. Is vognen fungerer som en mobil butik, som er let at styre og navigere rundt med. Så let, at vognen ofte betjenes af unge på 16-25 år. Den anvendes som en push-vogn, eller kobles på en cykel. Denne miljøvenlige vogn er designet til at sælge is, frugt, milkshakes, smoothies, juice, ispinde.

Vognen er ligeledes udstyret med et 150W solpanel på taget som forlænger batteriets levetid på solskinsdage. Batteriet som vi har monteret er det samme som du finder i de finiste camping-vogne og det holder i 7 timer, inden du skal sætte vognen til opladning. Du kan også koble vognen direkte på en el-forbindelse, og derved køre på almindelig strøm. Der følger selvfølgelig et oplader-stik med. Aktiverer du solpanelerne med et enkelt tryk, kan du holde vognen kølig i op til 14 timer pr døgn.

Fryseren er en 98 liters fryser, som drives af et 12V batteri. Vi har monteret hele 4 stik, så du let kan tilkoble andet maskineri. Ønsker du en anden fryser, kan vi let udskifte denne.

Vognens bordplade er lavet af fødevaregodkendt rustfrit stål på 0,8 mm. Vi har inkorporeret en vask med et automatiseret vandforsyningsanlæg, også drevet af det samme 12V batteri. Denne salgsvogn kan betjenes både udendørs og indendørs – Utrolig god ved områder med “high-impact” – Områder som er tæt befærdet.

Vognen åbner op for muligheder. Lej vognen ud til dine grossister, til events, fødselsdage, festivaller, bryllupper, outlets med mere.

Ønsker du ikke at købe, men derimod at leje eller lease vognen, kan du altid kontakte os.

Varenummer (SKU): 5492 Kategori:

Beskrivelse

Denne bæredygtige is-vogn er solgt til blandt andre:

Museer
Messecentre
Bil-huse
Strandparker
Og flere…

Yderligere information

Vægt 120 kg