Køb en skøn Juice vogn. Servér sunde, velsmagende og friske smoothies og juices som giver god energi. Det er en god idé med en juicevogn. Fremtidens unge.. De her Millenials.. De er helt vilde med frisk juice. Vi sælger flest vogne til virksomheder som har mange unge ansat. Den rulles ud på dage hvor der skal bruges energi i form af sund juice. 90% af bestillinger af vores juicevogne foretages af kvindelige ledere og prime-movers. Hvor sundt ville mennesket dog være hvis kvinder tog alle beslutninger i verden =)

Vognen kan transporteres på to måder: som en push-vogn eller fastgjort bag en cykel. Vognen er designet til at sælge og servere frisk frugt og juice tilberedt på stedet ved hjælp af en juice presser. Velegnet til både udendørs og indendørs. Udstyr vognen med en elektrisk juicer og du er igang. I bordpladen har vi monteret med 3stk 3/4″ kantiner, samt en koldvands-håndvask.

Vi har bygget den af fødevaregodkendt rustfrit stål, 0,8 mm tykt, og så er der inkorporeret en vask med et automatiseret vandforsyningsanlæg som drives af et 12V batteri.