Vognene er designet til salg og fremvisning af mad og drikkevarer i fuld overensstemmelse med hygiejne-kravene for event-vogne.

 • Burger & Grill salgsvogn

  48,499.00 DKK inkl moms
  Denne Grill Salgsvogn er en rullende BBQ & Grill vogn, beregnet til at blive trukket på to måder: knyttet til en cykel eller manuelt, som en push vogn. Ideel til at forberede og sælge velsmagende grill retter, vognen leveres med en LPG / gasdrevne grill, en vask og masser af madlavnings plads, hvilket giver dig alt hvad du behøver for at lave mad som en autentisk Street Chef. Vognen har fire rummelige rum. Og fordi vi ved, hvor vigtigt det er, udvidet dets lagerplads ved at montere to ekstra beholdere på hver side af vognen. Kan leveres med eller uden branding.
 • Fadøl’s vogn / Beer Cart

  47,499.00 DKK inkl moms
  Køb vores Premium fadøls-vogn. Den er et hit hver gang den rulles ud.  Vores fadøls-vogn er meget manøvredygtig og kan enten skubbes frem eller fastspændes bag på en cykel. Velegnet til både indendørs og udendørs brug. Vognen designet til salg af øl og kulsyreholdige drikke i fuld overensstemmelse med hygiejne-kravene for event-vogne. I vognen er ligeledes en fuldautomatisk håndvask.
 • Ice Cream Solar Cart – Isvogn

  52,499.00 DKK inkl moms
  Leasing ned til 32kr pr dag. Is vognen fungerer som en mobil butik, som er let at styre og navigere rundt med. Så let, at vognen ofte betjenes af unge på 16-25 år. Den anvendes som en push-vogn, eller kobles på en cykel. Denne miljøvenlige vogn er designet til at sælge is, frugt, milkshakes, smoothies, juice, ispinde. Vognen er ligeledes udstyret med et 150W solpanel på taget som forlænger batteriets levetid på solskinsdage. Batteriet som vi har monteret er det samme som du finder i de finiste camping-vogne og det holder i 7 timer, inden du skal sætte vognen til opladning. Du kan også koble vognen direkte på en el-forbindelse, og derved køre på almindelig strøm. Der følger selvfølgelig et oplader-stik med. Aktiverer du solpanelerne med et enkelt tryk, kan du holde vognen kølig i op til 14 timer pr døgn. Fryseren er en 98 liters fryser, som drives af et 12V batteri. Vi har monteret hele 4 stik, så du let kan tilkoble andet maskineri. Ønsker du en anden fryser, kan vi let udskifte denne. Vognens bordplade er lavet af fødevaregodkendt rustfrit stål på 0,8 mm. Vi har inkorporeret en vask med et automatiseret vandforsyningsanlæg, også drevet af det samme 12V batteri. Denne salgsvogn kan betjenes både udendørs og indendørs - Utrolig god ved områder med "high-impact" - Områder som er tæt befærdet. Vognen åbner op for muligheder. Lej vognen ud til dine grossister, til events, fødselsdage, festivaller, bryllupper, outlets med mere. Ønsker du ikke at købe, men derimod at leje eller lease vognen, kan du altid kontakte os.
 • Juice salgsvogn

  41,499.00 DKK inkl moms
  Køb en skøn Juice vogn. Servér sunde, velsmagende og friske smoothies og juices som giver god energi. Den rulles ud på dage hvor der skal bruges energi i form af sund juice. Vognen kan transporteres på to måder: som en push-vogn eller fastgjort bag en cykel. Vognen er designet til at sælge og servere frisk frugt og juice tilberedt på stedet ved hjælp af en juice presser. Velegnet til både udendørs og indendørs. Udstyr vognen med en elektrisk juicer og du er igang. I bordpladen har vi monteret med 3stk 3/4" kantiner, samt en koldvands-håndvask. Vi har bygget den af fødevaregodkendt rustfrit stål, 0,8 mm tykt, og så er der inkorporeret en vask med et automatiseret vandforsyningsanlæg som drives af et 12V batteri.
 • Købe eventvogn

  37,500.00 DKK65,345.00 DKK inkl moms
  Fastmonteret på en el cykel eller skubbes frem manuelt. Velegnet til både indendørs og udendørs brug. Vognen er det perfekte redskab ved åbne kontor-landskaber, messer, events og til salg og fremvisning af mad og drikkevarer i fuld overensstemmelse med hygiejne- og fødevarekravene  for event- og salgs-vogne.
  Om Bizzonwheels: Et, design- udviklings- og ingeniørfirma grundlagt af  Ovidiu Teofanescu. Sammen med Abdel Ittaouil fik de ideen at udvide sortimentet af Italiensk design til skandinavien med komplette- bæredygtige salgsvogne, der både skulle være iøjenfaldende og æstetiske. Med en mission om at forsyne virksomheder og entreprenører  med innovative forretningsløsninger på hjul, har bizzonwheels opereret i Danmark siden år 2016 og solgt et utal af vogne til nationalparker, zoologiske haver, storcentre, reklamebureauer, museer, fodboldklubber, ambassader og ikke mindst hoteller.