Vognene er designet til salg og fremvisning af mad og drikkevarer i fuld overensstemmelse med hygiejne-kravene for event-vogne.

 • “El Jefe”

  31,199.00 DKK33,199.00 DKK
  Leveres med komponenter af høj kvalitet, der er afprøvet, testet og godkendt af branchens bedste. Bygget til at yde og performe. Perfekt til træk af din Bizz On Wheels. Den midterste drivmotor er en 250W, 2018 udgave Bafang med 60NM omdrejningsmoment. Sammensætningen med Enviolo's revolutionerende variable gear-skiftesystem gør denne Chopper til et decideret beast på hjul, der er i stand til at udfordre alt med sin lethed og styrke. Hvad angår rækkevidde er der monteret et 36V - 16Ah litium batteri. Det giver ture på op til 100 km ad gangen, hvilket giver sin rytter en ægte smag af ubegrænset kraft. Inspireret af klassisk motorcykeldesign giver dette cykel-motorcykel-koncept dig mulighed for at nyde følelsen af ​​frihed på to hjul, både på klassiske ruter og i områder der ikke er tilgængelige for traditionelle motorcykler: cykelstier, fodgængerområder, klipper og fortove. Dækkene er udstyret med 108 fjedre i rustfrit stål og hugget i hake-stil - alt sammen 100% håndlavet. Tanken er specielt bygget til denne model og batteriet er monteret i tanken. Tanken kan åbnes og du kan tage batteriet med dig til opladning . Udstyret med en 250W mellemdrevsmotor, Enviolo 360-gearkasse, “Z” skræddersyede styr, et 16 Ah batteri, LED-display, forkromet vintage lygte, saddel i chopper-stil med integreret ophæng.
 • Axlev mobil kaffebutik

  8,999.00 DKK / dag
  Elegante mini kaffebar skaber en blanding af førsteklasses kvalitet kaffebar i et lokalområde eller til en begivenhed på et øjeblik. Axlev Kaffebutik har alle fornødenheder for at producere og levere kvalitets kaffe og delikatesser i et lokalområde eller til en begivenhed. Passer ind i ubrugte byrum eller til større begivenheder. En præfabrikeret Kaffebar, der kan forvandle enhver tom byggegrund til en hyggelig kaffebar. Kaffebaren er mindre end 20 kvadratmeter, men indeholder både badeværelse, lager, espressomaskine, kværn, køleskab, opvaskemaskine og alle fornødenheder til drift af kaffebar. Der er installeret solceller på taget, hvorved både miljøet og lokalsamfundet vinder stort. Bestil vores kaffebutik - skab glæde og hygge i et lokalområde eller til en begivenhed, på et øjeblik. Om Bizzonwheels: Med en mission om at forsyne virksomheder og entreprenører  med innovative mobile  forretningsløsninger, har bizzonwheels opereret i Danmark siden år 2016.
 • Denne Grill Salgsvogn er en rullende BBQ & Grill vogn, beregnet til at blive trukket på to måder: knyttet til en cykel eller manuelt, som en push vogn. Ideel til at forberede og sælge velsmagende grill retter, vognen leveres med en LPG / gasdrevne grill, en vask og masser af madlavnings plads, hvilket giver dig alt hvad du behøver for at lave mad som en autentisk Street Chef. Vognen har fire rummelige rum. Og fordi vi ved, hvor vigtigt det er, udvidet dets lagerplads ved at montere to ekstra beholdere på hver side af vognen. Kan leveres med eller uden branding.
 • Køb vores Premium fadøls-vogn. Den er et hit hver gang den rulles ud.  Vores fadøls-vogn er meget manøvredygtig og kan enten skubbes frem eller fastspændes bag på en cykel. Velegnet til både indendørs og udendørs brug. Vognen designet til salg af øl og kulsyreholdige drikke i fuld overensstemmelse med hygiejne-kravene for event-vogne. I vognen er ligeledes en fuldautomatisk håndvask.
 • Ice Cream Solar Cart

  52,499.00 DKK
  Is vognen fungerer som en mobil butik, som er let at styre og navigere rundt med. Så let, at vognen ofte betjenes af unge på 16-25 år. Den anvendes som en push-vogn, eller kobles på en cykel. Denne miljøvenlige vogn er designet til at sælge is, frugt, milkshakes, smoothies, juice, ispinde. Vognen er ligeledes udstyret med et 150W solpanel på taget som forlænger batteriets levetid på solskinsdage. Batteriet som vi har monteret er det samme som du finder i de finiste camping-vogne og det holder i 7 timer, inden du skal sætte vognen til opladning. Du kan også koble vognen direkte på en el-forbindelse, og derved køre på almindelig strøm. Der følger selvfølgelig et oplader-stik med. Aktiverer du solpanelerne med et enkelt tryk, kan du holde vognen kølig i op til 14 timer pr døgn. Fryseren er en 98 liters fryser, som drives af et 12V batteri. Vi har monteret hele 4 stik, så du let kan tilkoble andet maskineri. Ønsker du en anden fryser, kan vi let udskifte denne. Vognens bordplade er lavet af fødevaregodkendt rustfrit stål på 0,8 mm. Vi har inkorporeret en vask med et automatiseret vandforsyningsanlæg, også drevet af det samme 12V batteri. Denne salgsvogn kan betjenes både udendørs og indendørs - Utrolig god ved områder med "high-impact" - Områder som er tæt befærdet. Vognen åbner op for muligheder. Lej vognen ud til dine grossister, til events, fødselsdage, festivaller, bryllupper, outlets med mere. Ønsker du ikke at købe, men derimod at leje vognen, kan du altid kontakte os.
 • Juice salgsvogn

  41,499.00 DKK
  Køb en skøn Juice vogn. Servér sunde, velsmagende og friske smoothies og juices som giver god energi. Den rulles ud på dage hvor der skal bruges energi i form af sund juice. Vognen kan transporteres på to måder: som en push-vogn eller fastgjort bag en cykel. Vognen er designet til at sælge og servere frisk frugt og juice tilberedt på stedet ved hjælp af en juice presser. Velegnet til både udendørs og indendørs. Udstyr vognen med en elektrisk juicer og du er igang. I bordpladen har vi monteret med 3stk 3/4" kantiner, samt en koldvands-håndvask. Vi har bygget den af fødevaregodkendt rustfrit stål, 0,8 mm tykt, og så er der inkorporeret en vask med et automatiseret vandforsyningsanlæg som drives af et 12V batteri.
 • Kaffe Salgsvogn

  37,500.00 DKK65,345.00 DKK
  Fastmonteret på en el cykel eller skubbes frem manuelt. Velegnet til både indendørs og udendørs brug. Vognen er det perfekte redskab ved åbne kontor-landskaber, messer, events og til salg og fremvisning af mad og drikkevarer i fuld overensstemmelse med hygiejne- og fødevarekravene  for event- og salgs-vogne.
  Om Bizzonwheels: Et, design- udviklings- og ingeni