Lej vores signatur vogn. Skab rammerne for mange succesfulde events i fremtiden. Anvendes idag af nationalparker, zoologiske haver, storcentre, museer, fodboldklubber, ambassader og ikke mindst hoteller. Vognen er ofte det centrale samlingspunkt ved en event. Der hvor samtalerne finder sted. Der hvor der udveksles ord og der nydes. Kun fantasien sætter grænser for hvad vores standard vogn kan anvendes til. Èn ting er dog sikkert: Den er et hit hver gang den rulles ud.  Vores standard vogn er meget manøvredygtig og kan enten skubbes frem eller fastspændes bag på en cykel. Velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Pris for komplet branding med dit logo og budskab: 4499,-

 • Lejevogn – Standard

  499.00 DKK / dag
  Lej en standard vogn. Sælg flere produkter eller skab større brand awareness. . Kun fantasien sætter grænser for hvad vores standard vogn kan anvendes til. Vores standard vogn er manøvredygtig og kan enten skubbes frem manuelt eller fastspændes bag på en cykel. Velegnet til både indendørs og udendørs brug. Vognen designet til salg og fremvisning af mad og drikkevarer i fuld overensstemmelse med hygiejne- og fødevarekravene  for event- og salgs-vogne. Om Bizzonwheels: Et, design- udviklings- og ingeniørfirma grundlagt af  Ovidiu Teofanescu. Sammen med Abdel Ittaouil fik de ideen at udvide sortimentet af Italiensk design til skandinavien med komplette- bæredygtige salgsvogne, der både skulle være iøjenfaldende og æstetiske. Med en mission om at forsyne virksomheder og entreprenører  med innovative forretningsløsninger på hjul, har bizzonwheels opereret i Danmark siden år 2016 og solgt et utal af vogne til nationalparker, zoologiske haver, storcentre, reklamebureauer, museer, fodboldklubber, ambassader og ikke mindst hoteller.
 • Moderne teknologi møder italiensk  flair for design med denne yderst effektive og iøjenfaldende Ice Cream & Gelato salgsvogn. Vognen er designet til langvarig ydeevne og er konstrueret til perfektion og er udstyret med alt det nødvendige udstyr til at sætte igang herunder et originalt Pozzetti gelato-modul med et drop-in-system til seks kar. Kan betjenes praktisk talt overalt fra udendørs steder som pulserende kvarterer og livlige parker til indendørsområder som private spillesteder og kommercielle virksomheder. Kan bruges som en mobil butik eller indstilles stationær på et permanent sted. Ved at kombinere vognen  med en stilfuld elektrisk cykel, er du klar til at indtage de mest populære steder i byen. En stilfuld, men alligevel slidstærk og praktisk vogn. Dens perfekte størrelse, opbevaringskapacitet og brugervenlighed gør det også ideelt til catering til private events, store arrangementer og alt derimellem.
 • Signatur

  299.00 DKK

  Skab rammerne for din event. Vognen er bygget til salg, fremvisning og servering af mad, drikkevarer, merchandise, snacks med mere.

  Klik her og se brochure samt mål på vognens design-overflader.

 • Moderne teknologi møder italiensk  flair for design med denne yderst effektive Ice Cream & Gelato salgsvogn. Vognen er designet til langvarig ydeevne og er konstrueret til perfektion og er udstyret med alt det nødvendige udstyr til at sætte igang herunder et originalt Pozzetti gelato-modul med et drop-in-system til seks kar.

  Kan betjenes praktisk talt overalt fra udendørs steder som pulserende kvarterer og livlige parker til indendørsområder som private spillesteder og kommercielle virksomheder.

  Kan bruges som en mobil butik eller indstilles stationær på et permanent sted. Ved at kombinere vognen  med en stilfuld elektrisk cykel, er du klar til at indtage de mest populære steder i byen.

  En stilfuld, men alligevel slidstærk og praktisk vogn. Dens perfekte størrelse, opbevaringskapacitet og brugervenlighed gør det også ideelt til catering til private events, store arrangementer og alt derimellem.