• Premium Pozzetti BRX Is-vogn

  107,955.00 DKK inkl moms
  Moderne teknologi møder italiensk  flair for design med denne yderst effektive og iøjenfaldende Ice Cream & Gelato salgsvogn. Vognen er designet til langvarig ydeevne og er konstrueret til perfektion og er udstyret med alt det nødvendige udstyr til at sætte igang herunder et originalt Pozzetti gelato-modul med et drop-in-system til seks kar. Kan betjenes praktisk talt overalt fra udendørs steder som pulserende kvarterer og livlige parker til indendørsområder som private spillesteder og kommercielle virksomheder. Kan bruges som en mobil butik eller indstilles stationær på et permanent sted. Ved at kombinere vognen  med en stilfuld elektrisk cykel, er du klar til at indtage de mest populære steder i byen. En stilfuld, men alligevel slidstærk og praktisk vogn. Dens perfekte størrelse, opbevaringskapacitet og brugervenlighed gør det også ideelt til catering til private events, store arrangementer og alt derimellem.
 • Standard Pozzetti Isvogn

  72,199.00 DKK inkl moms

  Moderne teknologi møder italiensk  flair for design med denne yderst effektive Ice Cream & Gelato salgsvogn. Vognen er designet til langvarig ydeevne og er konstrueret til perfektion og er udstyret med alt det nødvendige udstyr til at sætte igang herunder et originalt Pozzetti gelato-modul med et drop-in-system til seks kar.

  Kan betjenes praktisk talt overalt fra udendørs steder som pulserende kvarterer og livlige parker til indendørsområder som private spillesteder og kommercielle virksomheder.

  Kan bruges som en mobil butik eller indstilles stationær på et permanent sted. Ved at kombinere vognen  med en stilfuld elektrisk cykel, er du klar til at indtage de mest populære steder i byen.

  En stilfuld, men alligevel slidstærk og praktisk vogn. Dens perfekte størrelse, opbevaringskapacitet og brugervenlighed gør det også ideelt til catering til private events, store arrangementer og alt derimellem.