IDÉEN KORT:
Vi giver messecentre, fodboldklubber, institutioner, kantiner,  storcentre , virksomheder mulighed for at booke en brand vogn. Vi står for hele eksekveringen, fra A-Z. Du skal blot læne dig tilbage og se dit brand blive set, oplevet og nydt. Vi fremsender altid billed-dokumentation for vellykket event til kontaktpersonen fra dit brand.

HVOR KOMMER I SOM BRAND IND I KONCEPTET?
Har du et interessant produkt, som er egnet til events, så kunne vi godt tænke os, at have en flot og iøjefaldende brand vogn med jeres brand og med jeres produkter i vores flåde af vogne, som vi så lejer ud til vores kunder. Vi har absolut prime time på udlejning, når vejret er godt – primært i månederne; april, maj, juni, juli, august. Vi er også med på indendøre messer og til receptioner i perioderne september, oktober, november, december.

KAN VI DOKUMENTERE VORES SUCCES?
Vi oplever 9 ud af 10 forbipasserende kigger på LØSNINGEN. 7 ud af 10 søger øjenkontakt med AMBASSADØREN for at få en kontakt, hilsen eller et smil med fra dit brand.

KAN I SOM PARTNER-BRAND LEJE VOGNEN TIL EGNE EVENTS?
Efter en tilmelding kan I leje jeres egne vogn, til internt brug eller andet. Som partner rand sparer I 25% på alle bestillinger.

HVAD KOSTER DET AT VÆRE PARTNER BRAND?
Prisen pr dag er blot 31kr – Minimum 180 dages tilmelding pr brand. Vi sørger for opbygning af vogn, design, udlejning, opbevaring.