Fragt

 • Fadøl’s vogn / Beer Cart

  47,499.00 DKK inkl moms
  Køb vores Premium fadøls-vogn. Den er et hit hver gang den rulles ud.  Vores fadøls-vogn er meget manøvredygtig og kan enten skubbes frem eller fastspændes bag på en cykel. Velegnet til både indendørs og udendørs brug. Vognen designet til salg af øl og kulsyreholdige drikke i fuld overensstemmelse med hygiejne-kravene for event-vogne. I vognen er ligeledes en fuldautomatisk håndvask.
 • Ice Cream Solar Cart – Isvogn

  52,499.00 DKK inkl moms
  Leasing ned til 32kr pr dag. Is vognen fungerer som en mobil butik, som er let at styre og navigere rundt med. Så let, at vognen ofte betjenes af unge på 16-25 år. Den anvendes som en push-vogn, eller kobles på en cykel. Denne miljøvenlige vogn er designet til at sælge is, frugt, milkshakes, smoothies, juice, ispinde. Vognen er ligeledes udstyret med et 150W solpanel på taget som forlænger batteriets levetid på solskinsdage. Batteriet som vi har monteret er det samme som du finder i de finiste camping-vogne og det holder i 7 timer, inden du skal sætte vognen til opladning. Du kan også koble vognen direkte på en el-forbindelse, og derved køre på almindelig strøm. Der følger selvfølgelig et oplader-stik med. Aktiverer du solpanelerne med et enkelt tryk, kan du holde vognen kølig i op til 14 timer pr døgn. Fryseren er en 98 liters fryser, som drives af et 12V batteri. Vi har monteret hele 4 stik, så du let kan tilkoble andet maskineri. Ønsker du en anden fryser, kan vi let udskifte denne. Vognens bordplade er lavet af fødevaregodkendt rustfrit stål på 0,8 mm. Vi har inkorporeret en vask med et automatiseret vandforsyningsanlæg, også drevet af det samme 12V batteri. Denne salgsvogn kan betjenes både udendørs og indendørs - Utrolig god ved områder med "high-impact" - Områder som er tæt befærdet. Vognen åbner op for muligheder. Lej vognen ud til dine grossister, til events, fødselsdage, festivaller, bryllupper, outlets med mere. Ønsker du ikke at købe, men derimod at leje eller lease vognen, kan du altid kontakte os.
 • Købe eventvogn

  37,500.00 DKK65,345.00 DKK inkl moms
  Fastmonteret på en el cykel eller skubbes frem manuelt. Velegnet til både indendørs og udendørs brug. Vognen er det perfekte redskab ved åbne kontor-landskaber, messer, events og til salg og fremvisning af mad og drikkevarer i fuld overensstemmelse med hygiejne- og fødevarekravene  for event- og salgs-vogne.
  Om Bizzonwheels: Et, design- udviklings- og ingeniørfirma grundlagt af  Ovidiu Teofanescu. Sammen med Abdel Ittaouil fik de ideen at udvide sortimentet af Italiensk design til skandinavien med komplette- bæredygtige salgsvogne, der både skulle være iøjenfaldende og æstetiske. Med en mission om at forsyne virksomheder og entreprenører  med innovative forretningsløsninger på hjul, har bizzonwheels opereret i Danmark siden år 2016 og solgt et utal af vogne til nationalparker, zoologiske haver, storcentre, reklamebureauer, museer, fodboldklubber, ambassader og ikke mindst hoteller.
 • Leasing eventvogn

  29.00 DKK inkl moms / dag
  Giv din forretning et boost! Sælg flere produkter, tiltræk flere kunder og skab større brand awareness. . Kun fantasien sætter grænser for hvad vores standard vogn kan anvendes til. En manøvredygtig vogn som kan skubbes frem manuelt eller fastspændes bag på en cykel. Velegnet til både indendørs og udendørs brug. Vognen er designet til salg og fremvisning af mad og drikkevarer i fuld overensstemmelse med hygiejne- og fødevarekravene  for event-, arrangement- og salgs-vogne. Download brochure for størrelser og mål her
  60 måneders løbetid. 0kr i udbetaling og 0kr i depositum. Leasingydelse opkræves én gang i kvartalet.
  Pris er inklusive Etableringsomkostninger 3000kr Renteudgifter, 60 måneder: 5150kr
 • Leje eventvogn

  99.00 DKK inkl moms / dag
  Lejeydelse betales som éngangsbetaling og er gældende i 360 dage. Ved endt leje på minimum 360 dage, tiltræder en fortrinsret til køb af vogn til værdi 1000kr, som opkræves ved endt leje. Sælg flere produkter, tiltræk flere kunder og skab større brand awareness. . Kun fantasien sætter grænser for hvad vores standard vogn kan anvendes til. En manøvredygtig vogn som kan skubbes frem manuelt eller fastspændes bag på en cykel. Velegnet til både indendørs og udendørs brug. Vognen er designet til salg og fremvisning af mad og drikkevarer i fuld overensstemmelse med hygiejne- og fødevarekravene  for event-, arrangement- og salgs-vogne. Download brochure for størrelser og mål her